ΙΑΣΜΗ Spa

Κατηγορίες

Advance Pedicure

Ευεργετείστε την υγεία των ποδιών σας: Φροντίδα άμεσης αντιμετώπισης επιπλέον προβλημάτων και περιποίηση.Ένας τέλειος συνδιασμός εξειδίκευσης, αισθητικής και απόλαυσης, που μας διαφοροποιεί πλήρως από τον ανταγωνισμό.

Περισσότερα


26,00 € με φπα


Παρέχεται από Πτυχιούχο Ποδολόγο που εγγυάται το αποτέλεσμα!        Περιλαμβάνει: υδρομασάζ ποδιών με μείγμα ειδικών βοτάνων και αλάτων εμπλουτισμένων με αντιμυκητισιακά, που προστατεύουν, καθαρίζουν και ξεκουράζουν τα ταλαιπωρημένα πόδια ,χάρις στις αντισυπτικές και μαλακτικές τους ιδιότητες. Σωστό κόψιμο και σχήμα νυχιών, ανώδυνη αντιμετώπιση και αφαίρεση τυχόν  εισχώρησης νυχιού σε αρχικό στάδιο, λείανση και αποδυνάμωση  κάλων, φροντίδα σκληρύνσεων φτέρνας, περιποίηση  επωνυχίων, αντιμηκυτισιακή  πρόληψη νυχιών. Ολοκληρώνουμε με peeling  απομάκρυνσης νεκρών κυττάρων , μασάζ με κρέμα που περιέχει συστατικά ανάπλασης που αφήνουν το δέρμα μαλακό και ελαστικό.Τέλος βάφουμε με επαγγελματικά Βερνίκια ORLY της επιλογής σας και top coat για μεγαλύτερη λάμψη και διάρκεια.  

Η  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΦΡΟΝΤΙΔΑ  ΔΕΝ  ΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΧΡΟΝΙΑ  ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ  ΕΙΔΙΚΗ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ  ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Διαφήμιση